Εγκατάσταση Υγραεριοκίνησης

Στην Νέα μας κάθετη μονάδα υγραεριοκίνησης προσφέρουμε υπηρεσίες εγκατάστασης & πιστοποίησης.

Εγκατάσταση

Για κάθε εγκατάσταση γίνεται η κατάλληλη επιλογή εξαρτημάτων σύμφωνα με τον τύπο του αυτοκίνητου αλλά και τις απαιτήσεις του οδηγού.

Το σύστημα LPG τοποθετείται με αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να δείχνει ενσωματωμένο στην εικόνα του κινητήρα. Η σωστή τοποθέτηση των συστημάτων υγραεριοκινήσης σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανόνες του κατασκευαστή προσφέρει ότι χρειάζεται στο αυτοκίνητο για εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σωστής λειτουργίας γι’αυτό και η Gasitaly μπορεί και προσφέρει 3 χρόνια ή 120.000χλμ. διπλή εγγύηση!

Προγραμματισμός

Το Α και το Ω της υγραεριοκίνησης είναι ο προγραμματισμός, αφού πρώτα έχει γίνει η σωστή εγκατάσταση. Όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Gasitaly διαθέτουν τεχνογνωσία, εξειδίκευση και έχουν συνεχή ενημέρωση για κάθε εξέλίξη από το τεχνικό τμήμα της αντιπροσωπείας. Τα σεμινάρια προγραμματισμού, αλλά και η μεταφορά τεχνογνωσίας από τη μητρική εταιρία προς όλους τους συνεργαζόμενους τεχνικούς είναι συνεχής. Έτσι ο προγραμματισμός του συστήματος στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι τόσο λεπτομερής που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητο με το υγραέριο και χιλιάδες χιλιάδων απροβλημάτιστα kit.

Πιστοποίηση Υγραεριοκίνησης

Η διαδικασία τεχνικής πιστοποίησης από το ΚΤΕΟ, είναι υποχρεωτική από το Υπουργείο Συγκοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου πιστοποιείται η σωστή και ασφαλής εγκατάσταση όπως επίσης και τα πιστοποιημένα υλικά του συστήματος. Αφού ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος τα στοιχεία πηγαίνουν στο Υπουργείο Μεταφορών και εκδίδεται νέα άδεια κυκλοφορίας στην όποια αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποίει και LPG υγραέριο ως καύσιμο κίνησης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι, ότι αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητο πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και τα χαρτιά, να κάνετε αμέσως τη δήλωση της πρόσθεσης συστήματος LPG στην ασφαλιστική σας εταιρία. Αυτό δεν σας στοιχίζει κάτι επιπλέον, αλλά σας διασφαλίζει από πιθανά προβλήματα στο μέλλον με την ασφαλιστική σας εταιρία. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι η ασφαλιστική σας εταιρία μπορεί νόμιμα να μην σας αποζημιώσει αν το αυτοκίνητο έχει κάποια τροποποίηση ή προσθήκη συστήματος που δεν έχει δηλωθεί (αναφέρεται στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων).

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, δηλώστε το σύστημα υγραεριοκίνησης Gasitaly στην ασφαλιστική σας εταιρία αμέσως μετά την τοποθέτηση και καλά χιλιόμετρα!

Ένας ακόμα σοβαρός παράγοντας είναι η κλήση της τροχαίας σε περίπτωση ελέγχου που ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες ευρώ.

Μιλήστε με έναν εκπροσωπό μας.