Προϊοντα – Υπηρεσιες

50% Οικονομία – 100% Απόδοση

Εγκατάσταση υγραερίου στο αυτοκίνητο

Για κάθε εγκατάσταση υγραεριοκίνησης γίνεται η κατάλληλη επιλογή εξαρτημάτων σύμφωνα με τον τύπο του αυτοκίνητου αλλά και τις απαιτήσεις του οδηγού.
Το σύστημα LPG τοποθετείται με αριστοτεχνικό τρόπο, ώστε να δείχνει ενσωματωμένο στην εικόνα του κινητήρα.
Η σωστή τοποθέτηση των συστημάτων υγραεριοκίνησης σύμφωνα με τις οδηγίες και τους κανόνες του κατασκευαστή προσφέρει ότι χρειάζεται στο αυτοκίνητο για εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σωστής λειτουργίας. Για αυτό το λόγο η Gasitaly μπορεί και προσφέρει 3 χρόνια ή 120.000χλμ. διπλή εγγύηση!

Προγραμματισμός

Το Α και το Ω στην υγραεριοκίνηση είναι ο προγραμματισμός, αφού πρώτα έχει γίνει
η σωστή εγκατάσταση του kit υγραερίου. Όλα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Gasitaly διαθέτουν τεχνογνωσία, εξειδίκευση και έχουν συνεχή ενημέρωση για κάθε εξέλίξη από το τεχνικό τμήμα της αντιπροσωπείας. Τα σεμινάρια προγραμματισμού, αλλά και η μεταφορά τεχνογνωσίας από τη μητρική εταιρία προς όλους τους συνεργαζόμενους τεχνικούς είναι συνεχής. Έτσι ο προγραμματισμός του συστήματος στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία είναι τόσο λεπτομερής που προσφέρει καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητο με το υγραέριο και χιλιάδες χιλιάδων απροβλημάτιστα kit.

Θηβών 338, Αιγάλεω
122 41, Αθήνα
210 5442 874
211 4072 046
Δευτέρα – Παρασκευή
09:00πμ – 18:00μμ

Πιστοποίηση

Κατά τη διάρκεια του έλεγχου πιστοποιείται η σωστή και ασφαλής εγκατάσταση όπως επίσης και τα πιστοποιημένα υλικά του συστήματος. Αφού ολοκληρωθεί ο τεχνικός έλεγχος τα στοιχεία πηγαίνουν στο Υπουργείο Μεταφορών και εκδίδεται νέα άδεια κυκλοφορίας στην όποια αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποίει και LPG υγραέριο ως καύσιμο κίνησης. Κάτι εξίσου σημαντικό είναι, ότι αφού ολοκληρωθεί ο έλεγχος ΚΤΕΟ και το αυτοκίνητο πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και τα χαρτιά, να κάνετε αμέσως τη δήλωση της πρόσθεσης συστήματος LPG στην ασφαλιστική σας εταιρία. Αυτό δεν σας στοιχίζει κάτι επιπλέον, αλλά σας διασφαλίζει από πιθανά προβλήματα στο μέλλον με την ασφαλιστική σας εταιρία. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι η ασφαλιστική σας εταιρία μπορεί νόμιμα να μην σας αποζημιώσει αν το αυτοκίνητο έχει κάποια τροποποίηση ή προσθήκη συστήματος που δεν έχει δηλωθεί (αναφέρεται στα ψιλά γράμματα των συμβολαίων).
Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, δηλώστε το σύστημα υγραεριοκίνησης GASiTALY στην ασφαλιστική σας εταιρία αμέσως μετά την τοποθέτηση και καλά χιλιόμετρα!
Ένας ακόμα σοβαρός παράγοντας είναι η κλήση της τροχαίας σε περίπτωση ελέγχου που ανέρχεται σε κάποιες εκατοντάδες ευρώ.

Service

Τα service που απαιτούν τα συστήματα υγραερίου Gasitaly για τη σωστή λειτουργία τους, είναι συγκεκριμένα.

10.000 χλμ

Αλλαγή φίλτρων αερίου και έλεγχος συστήματος

20.000 χλμ

Έλεγχος στα μπεκ και ρύθμιση αν χρειαστεί

50.000 χλμ

Μαζί με τα φίλτρα γίνεται αλλαγή της εσωτερικής μεμβράνης και των o-ring του αποβιβαστή πίεσης

ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΟΧΟΣ LPG GASiTALY;

Ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων.
Με κάθε τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης LPG GASiTALY κερδίζετε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών και προϊόντων για την τέλεια λειτουργία,
την μέγιστη οικονομία και την διατήρηση του κινητήρα σας στη μέγιστη απόδοση.
Το “GASiTALY premium packet” περιλαμβάνει:

Τεχνικός & λειτουργικός έλεγχος 25 σημείων
Πανελλαδική υποστήριξη και After sales service
Ειδικό γερμανικό πρόσθετο νανοτεχνολογίας POWER MAX για προστασία της κυλινδροκεφαλής

Διπλή εγγύηση αντιπροσωπείας

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης (κατόπιν συνεννόησης)
Εκπτώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά στα συνεργεία του δικτύου μας