Συστημα Yγραεριοκινησης

50% Οικονομία – 100% Απόδοση

Τι είναι το σύστημα υγραεριοκίνησης;

Τα συστήματα LPG & CNG GASiTALY είναι στην αιχμή της τεχνολογίας. Αποτελούν πρόσθετη δύναμη και αυτονομία στον κινητήρα της βενζίνης και όχι μετατροπή.

Τίποτα δε διαφοροποιείται στην λειτουργία του βενζινοκινητήρα παρά μόνο όταν επιλέγουμε λειτουργία σε LPG. Τότε τα μπεκ βενζίνης σταματούν να ψεκάζουν βενζίνη και ψεκάζουν υγραέριο τα μπεκ του συστήματος LPG.
Όλες οι λειτουργίες είναι αυτόματες και ελέγχονται ηλεκτρονικά.

Ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου λειτουργεί κανονικά και ο εγκέφαλος της GASiTALY φροντίζει για την ακριβή λειτουργία του συστήματος υγραερίου σε συνεργασία με τον ecu του βενζινοκινητήρα!

Πως λειτουργεί η εγκατάσταση υγραεριοκίνησης;

Για κάθε εγκατάσταση γίνεται η κατάλληλη επιλογή εξαρτημάτων σύμφωνα με τον τύπο του αυτοκίνητου αλλά και τις απαιτήσεις του οδηγού. Το ιδανικό αν θέλετε να μάθετε πόσο ακριβώς θα στοιχίσει η εγκατάσταση στο δικό σας αυτοκίνητο και πια εξαρτήματα ταιριάζουν απόλυτα στη λειτουργία του επικοινωνήστε μαζί μας.

Τεχνικός & λειτουργικός έλεγχος 25 σημείων

Πανελλαδική υποστήριξη και After sales service

Ειδικό γερμανικό πρόσθετο νανοτεχνολογίας POWER MAX για προστασία της κυλινδροκεφαλής

Διπλή εγγύηση αντιπροσωπίας

Αυτοκίνητο εξυπηρέτησης

Εκπτώσεις σε εργασία και ανταλλακτικά στα συνεργεία του δικτύου μας

Τι κερδίζετε;

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ένα μέσο αυτοκίνητο κάνει 12-15.000χλμ. κάθε χρόνο. Με μέση κατανάλωση 10 λεπτά και μέσο όρο πώλησης της αμόλυβδης βενζίνης στο 1.67ευρώ, το κόστος μετακίνησης με βενζίνη είναι περίπου 2.000ευρώ το χρόνο.
Για το ανάλογο αυτοκίνητο (Hyundai matrix) το κόστος μετακίνησης, με μέση τιμή υγραερίου τα 0,86λεπτά, θα είναι: 1.135ευρώ). Μια διάφορα οικονομίας της τάξης των 865ευρώ στον πρώτο χρόνο. Απόσβεση 110% του κεφαλαίου στον πρώτο χρόνο.

Συνολική οικονομία 2.600ευρώ στα 3 χρόνια

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Τα συστήματα GASiTALY με την άρτια τοποθέτηση και τον λεπτομερή προγραμματισμό στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία μας, εγγυούνται αποδόσεις καλύτερες σε πολλές περιπτώσεις από τη βενζίνη. Το λειτουργικό σύστημα F1 και F3 της GASiTALY, προϊόν συνεργασίας της μητρικής εταιρίας και της ομάδας τεχνικών της BSM, έχουν το καλύτερο ίσως λειτουργικό στον κόσμο. Με αποδόσεις που εκμεταλλεύονται στο μέγιστο τις δυνατότητες του υγραερίου και με το ειδικευμένο σύστημα αυτοματοποιημένης προσαρμογής OBD PLUG & DRIVE, τα συστήματα F1 και F3 της GASiTALY ξεπερνούν κάθε προσδοκία και κινούνται στην αιχμή της τεχνολογίας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τα συστήματα υγραεριοκίνησης GASiTALY πληρούν και ξεπερνούν όλες τις μορφές ασφάλειας της ευρωπαϊκής ένωσης για το LPG.

Οι ποιοτικότερες πρώτες ύλες με την εγγύηση των μεγαλύτερων εργασιών στον κόσμο με
ISO-9001 τα πιο εξελιγμένα συστήματα και η άρτια τοποθέτηση είναι η εγγύηση για την ασφάλειά σας.

Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους και test ασφάλειας σε κάθε εργοστάσιο κατασκευής ξεχωριστά.

Απόσβεση κατά τον πρώτο χρόνο

%

2 μήνες

%

4 μήνες

%

6 μήνες

%

8 μήνες

%

10 μήνες

%

12 μήνες